"het adres voor uw SanaSlank producten"

Gezond afvallen met SanaSlank, het succesvolle eiwitdieet

SanaDoe is verkozen tot beste onafhankelijk verkooppunt van SanaSlank in Nederland. Deze titel hebben eigenaren Ingrid en Klaas Zandstra te danken aan de persoonlijke begeleiding, uitstekende service en overzichtelijke webshop met ruim 230 eiwitproducten die altijd uit voorraad leverbaar zijn.

Succesvol afslanken met het proteïnedieet van SanaSlank

Probeer nu een dieet dat voor u kan werken. Neem contact op met SanaDoe en bereik mogelijk uw streefgewicht door de perfecte combinatie van lekkere SanaSlank producten en deskundige begeleiding. Het SanaSlank dieet werkt doordat u de juiste voedingstoffen tot zich neemt. Onze producten bevatten weinig verzadigd vet en koolhydraten maar veel proteïnen en verse groenten! Hierdoor wordt vet afgebroken: het lichaam maakt gebruik van de vetreserves in plaats van de koolhydraten om u van energie te voorzien.

Het SanaSlank eiwitdieet is opgedeeld in 4 blokken, die in uw eigen tijd gevolgd kunnen worden:

  • Blok 1: In deze fase eet u alleen eiwitten en verse groenten.
  • Blok 2: Bij dit blok voegt u vlees toe aan de warme maaltijd of lunch.
  • Blok 3: Is het streefgewicht bereikt? Dan start u met dit blok. Hier went u op een langzaam tempo weer aan een normaal voedingspatroon. U eet dan gezonde koolhydraten zoals volkoren en vers fruit.
  • Blok 4: Uw nieuwe levensstijl staat centraal in dit blok. Het gewicht behouden is het belangrijkste en dit doet u door nieuwe eetgewoontes aan te leren en genoeg te bewegen. SanaSlank raad u aan zoveel mogelijk vers en biologisch te eten.

Website

In onze handig ingedeelde online webshop bestelt u eenvoudig online uit een ruim assortiment aan SanaSlank producten, maaltijden en tussendoortjes. Van croutons tot volledige maaltijden, de keuze is enorm en alle producten zijn even smakelijk.