Proteïnedieet

Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel proteïnen (eiwitten), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam over op een andere energieleverancier: de in het lichaam opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam.

Het SanaSlank eiwitdieet is opgedeeld in 4 blokken. Je kunt zelf bepalen in welk blok je wilt beginnen.

Blok1:  je eet alleen eiwitprodukten, aangevuld met groenten

Blok 2: wil je liever vlees of vis aan je warme maaltijd of lunch toevoegen dan volg je dit blok

Blok 3: als je je streefgewicht hebt bereikt ga je verder in blok 3 en wen je langzaam weer aan normale voeding, zoals gezonde koolhydraten (bijvoorbeeld volkoren) en fruit

Blok 4:  de moeilijkste fase, je nieuwe leefstijl, hierin leer je je gewicht te behouden door nieuwe eetgewoontes en voldoende beweging. SanaSlank gaat uit van gezonde produkten (zoveel mogelijk vers en biologisch).

SanaSlank ziet het eiwitdieet als een hulpmiddel om af te slanken. Om blijvend gewicht te verliezen is het van belang dat er een verandering plaatsvindt in de eetgewoontes en het eetgedrag. Hiervoor kan SanaDoe begeleiding worden ingeschakeld. 

SanaSlank is de eerste leverancier die een eiwitdieet op de markt bracht in 2003. Inmiddels heeft SanaSlank 250 heerlijke produkten op de markt en werkt met ca 150 verkoop- en begeleidingspunten.