"het adres voor uw SanaSlank producten"

Overige recepten

Hieronder treft u enkele ideeën voor diverse andere recepten:

Benodigdheden (voor 1 persoon):
1/2 ui
1 teentje knoflook
1/2 rode paprika
1 kleine prei
50 gram champignons
50 gram taugé
2 el olijfolie
1 zakje omelet bieslook
1 tl paprikapoeder
vers gemalen peper
zeezout

Bereiding:
Maak de ui en de knoflook schoon en snipper deze. Maak de paprika schoon en snijd in blokjes. Was de prei en snijd in ringen. Snijd de champignons in plakjes. Verwarm 1 el olie in een pan en bak hierin de ui met knoflook glazig. Voeg de prei, paprika en champignons toe en bak deze kort mee. Bak ondertussen de omelet in de rest van de olijfolie aan beide kanten bruin. Voeg vlak voor het einde de taugé toe aan het groentemengsel en breng op smaak met paprikapoeder, versgemalen peper en zeezout. Vul de omelet met de groenten en vouw de omelet dubbel.

Voor 1 persoon
Voedingswaarde: 291 kcal, 49 gram eiwit, 11 gram koolhydraten en 5,9 gram vet.

Ingrediënten:
300 gram verse spinazie
1 stengel bosui
2 zongedroogde tomaten
2 el olijfolie
2 el verse basilicum
100 gram kipfilet
1 tl groene pesto
1 zakje aardappelpuree (SanaSlank eiwitrijk product)
Versgemalen peper
Zeezout

Bereiding
Was de spinazie, snijd de bosui in ringen en de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en roerbak hierin de spinazie tot de helft is overgebleven. Giet het overtollige vocht af. Voeg de bosui toe en bak deze kort mee. Voeg de zongedroogde tomaten en de verse basilicum toe en breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout.
Smeer ondertussen de kipfilet in met de pesto en bak deze rondom gaar in 1 el olijfolie. Bereid ook ondertussen de SanaSlank aardappelpuree volgens de bereidingswijze. Roer het spinaziemengsel door de aardappelpuree en serveer met de gebakken kipfilet.

De feestdagen komen er weer aan, dat betekent dat de heerlijke lekkernijen als pepernoten en speculaaspoppen weer in de winkels liggen. Helaas zitten deze producten vol met koolhydraten. Tijdens het volgen van het SanaSlank eiwitdieet zijn deze producten niet toegestaan.

Om toch lekker te kunnen genieten van de echte sint lekkernijen hebben wij voor jou een recept voor koolhydraatarme speculaasbrokken:

Bereidingstijd: 10-20 minuten
Smaak: Zoet
Techniek: Magnetron

Ingrediënten (4 personen)
60 gram gemalen lijnzaad
10 gram amandelmeel
stukje zachte boter
mespuntje bakpoeder
koekkruiden, zout
1/2 dopje zoetstof

Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten door elkaar. Voeg een beetje warm water toe en kneed het tot een soepel deeg. Leg het deeg op het bakpapier of op een teflonvel en maak er een platte plak van. Stop het deeg 8 – 10 minuten in de magnetron om het op te laten drogen.

Deze speculaasbrokken zijn toegestaan tijdens het gehele SanaSlank eiwitdieet (blok 1 t/m blok 4).