"het adres voor uw SanaSlank producten"

SanaSlank menu's

Hier enkele recept ideeën van complete SanaSlank menu’s voor zowel vlees, vis als vegetarisch:

Voorgerecht: Eekhoorntjesbroodbouillon
2 uien, in blokjes van 1 cm – 2 stengels bleekselderij, blokjes van 1 cm – 1 prei, in blokjes van 1 cm – 1 laurierblaadje – 2 takjes verse tijm – handvol verse peterselie – 10 gram gedroogd eekhoorntjesbrood – 1,5 dl water.

Doe de ingrediënten in een hoge smalle pan en zorg dat alles onder water staat. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat de bouillon 40 minuten sudderen. Schep intussen het bovendrijvende schuim eraf. Zeef de bouillon en gooi de vaste bestanddelen weg.
400 gram paddestoelen (champignons en/of shii-take) in dunne plakjes snijden en samen met wat tijm in ongeveer 10 minuten bakken. Blijf het ondertussen omscheppen om te voorkomen dat het aanbrandt. Neem hiervan 2 eetlepels en doe het in een soepkom, giet hier de bouillon overheen.

 

Hoofdgerecht: Kabeljauw-Garnalenschotel uit de oven
300 gram kabeljauw- halve groene paprika – 1 prei – 1 rode peper – witte kool – 150 gram sperziebonen – 1 bakje cocktailgarnalen (125 gram) – 1 theelepel gemberpoeder – halve theelepel chilipoeder – zout – 4 eieren – peper – 75 gram Zwitserse strooikaas.

Verwarm de oven voor op 175 °C. De kabeljauw in stukjes snijden. De groente klein snijden en de helft in een ingevette (met olijfolie) ovenschaal leggen. De kabeljauw en garnalen erover verdelen. Dan bestrooien met de gemberpoeder, chilipoeder en zout. Afdekken met de rest van de groente. In een kom de eieren los kloppen met daarin peper en zout. Eiermengsel over de schotel verdelen. Na 20 minuten de Zwitserse strooikaas erover verdelen en laten smelten. In totaal moet de ovenschotel 30 minuten in de oven.

 

Nagerecht: IJs
De SanaSlank desserts zijn heel geschikt om ijs van te maken. Maak het gewenste dessert aan met water en zet dit in de vriezer. Roer dit af en toe even door. Een lekkere combinatie is bijvoorbeeld SanaSlank aardbeienijs met chocolade ijs. Steek er desgewenst een SanaSlank chocoladekoekje in.

Voorgerecht: Gevulde portobello’s
4 portobello’s – 0,5 courgette (in blokjes van 0,5 cm) – 1 gele paprika (in blokjes van 0,5 cm) – 100 gram parmaham (in kleine stukjes) – 1 rode ui (gesnipperd) – 1 theelepel Italiaanse gedroogde kruiden – zeezout – 2 eetlepels olijfolie – 1 teentje knoflook (fijngesneden) – geroosterde paprika’s – 1 eetlepel magere room.

Portobello’s schoonvegen, steeltjes eraf breken en bewaren. Een eetlepel olijfolie in koekenpan verhitten en portobello’s 8 minuten op matig vuur bakken. Halverwege omkeren. Portobello’s apart leggen en aan de vulling beginnen. Oven voorverwarmen op 190 graden. Steeltjes van de portobello’s in stukjes van ca. 1 cm. snijden. Courgette, portobello-steeltjes, paprika, parmaham, rode ui en knoflook mengen met de resterende olijfolie, Italiaanse kruiden en zeezout. De vulling in de portobello’s scheppen en in een ovenschaal in ca. 15 minuten op 190 graden totdat de groenten zacht beginnen te worden. Maak ondertussen de saus: de geroosterde paprika’s pureren en verwarmen in een steelpan. De room toevoegen en op smaak brengen met zout en peper. Wat saus op een bordje scheppen en de warme portobello erop leggen.

 

Hoofdgerecht: Stoofschotel met aardappelpuree
800 gram runderstoofvlees, in blokjes – 3 eetlepels olijfolie – 12 sjalotten, gepeld, gehalveerd (grote in vieren) – 1 wortel, in reepjes – 85 gram kastanjechampignons, gehalveerd – 2 laurierblaadjes – 1 eetlepel gehakte verse rozemarijn -4,5 dl rode wijn – 2 dl runderboullion – 1 eetlepel sojasaus.

Verwarm de oven voor op 170 graden. Verhit 1 eetlepel olie in een grote stoofpan. Bak de blokjes vlees in ongeveer drie gedeelten 5-6 minuten, of tot ze rondom bruin zijn; keer ze af en toe om. Voeg indien nodig een eetlepel olie toe. Zet het vlees apart. Schenk de resterende olie in de pan en bak de sjalotten, wortel, champignons, laurier en rozemarijn 3 minuten, roer af en toe.
Schenk de wijn erbij en breng hem aan de kook. Kook op hoog vuur tot de alcohol verdampt en de vloeistof ingekookt is. Schenk de bouillon en sojasaus erbij en kook het geheel nog 3 minuten.
Roer de blokjes vlees erdoor, leg het deksel op de pan en zet hem in de oven. Stoof het gerecht 2 uur of tot de vloeistof een dikke jus is geworden en het vlees zacht is. Maak de SanaSlank aardappelpuree klaar volgens de bereidingswijze terwijl de stoofschotel in de oven staat.

 

Nagerecht: Pannenkoekrolletjes met chocolade saus
SanaSlank pannenkoek naturel – 3x wit van een ei – 10 gram zoetstof – 40 gram pure chocolade 80% cacao.

Maak met SanaSlank pannenkoek klaar volgens de bereidingswijze. Neem het eiwit en meng dit met de zoetstof, opkloppen tot een stijf geheel. Ondertussen de chocolade au bain marie laten smelten, daarna iets af laten koelen en mengen met het eiwitstijfsel. Verdeel het over de pannenkoek, rol deze op en snijd in kleine plakjes.

Voorgerecht: Kipcurrysoep met taugé en brood
SanaSlank brood in poedervorm – olijfolie – knoflookpoeder – tomaat – zeezout.

Maak het SanaSlank brood klaar volgens de bereidingswijze. Snijd dit in plakken en rooster deze. Smeer de geroosterde plakken in met olijfolie en knoflookpoeder en beleg met plakken tomaat, bestrooid met zeezout.
SanaSlank kipcurrysoep – taugé – kerriepoeder. Maak de SanaSlank kipcurrysoep klaar volgens de bereidingswijze. Kook de taugé kort zodat deze knapperig blijft. Voeg de taugé aan de soep toe. Naar wens kunt u extra kerriepoeder toevoegen.

 

Hoofdgerecht: Quiche
3 kleuren paprika – 200 gram champignons – 1 prei – 1 ui – 2 teentjes knoflook – 350 gram slagroom light – 125 gram Griekse yoghurt 0 % vet – 3 eieren – 150 gram Zwitserse strooikaas – peper – zeezout.

Eerst de ui bakken met de knoflook en dan de rest van de gesneden groenten erbij bakken.De slagroom light en Griekse yoghurt 0 % vet mengen tot glad mengsel. Eieren heel glad kloppen en door slagroommengsel roeren. Kaas en gebakken groenten erdoor roeren. Mengsel verdelen over aluminium schaaltjes en deze in de oven zetten. Vervolgens gedurende 30 minuten afbakken op 160 graden.

 

Nagerecht: Cappuccino met bonbonnetjes
SanaSlank cappuccino – SanaSlank diverse repen.

Voeg het zakje SanaSlank cappuccino toe aan uw koffie en roer goed, zodat u geen klontjes krijgt. Of maak het klaar volgens de bereidingswijze.
Snijd een paar reepjes van uw keuze in stukjes en u heeft een schaaltje met lekkere bonbonnetjes.