"het adres voor uw SanaSlank producten"

Feest desserts

Bij een uitgebreid diner hoort een heerlijk dessert. Met behulp van de SanaSlank producten tover je snel een lekker dessert op tafel. Niemand zal merken dat het volledig past binnen jouw dieet!

Hier enkele ideeën:

Ingrediënten: 4 zakjes cake chocolade, 1 reep chocolade puur met praline vulling, 4 eetlepels slankroom.

Bereiding: bereid de cake volgens de bereidingswijze. Stop er voor het in de magnetron gaat 1 blokje van de reep chocolade puur in. Serveer het taartje met de slankroom.

Ingrediënten: 4 zakjes dessert witte chocolade, 8 eetlepels frambozen, stukje pure chocolade geraspt.

Bereiding: bereid de desserts witte chocolade volgens de bereidingswijze. Giet het in mooi schaaltjes en zet in de vriezer. Laat het in twee tot drie uur net niet keihard worden. Garneer het dessert met de frambozen en geraspte chocolade.

Ingrediënten: 60 grameiwit, 10 gram canderell (geschikt voor verhitten), 25 gram gemalen amandelen, 2 zakjes dessert aardbei

Bereiding: bereid de desserts aardbei volgens de bereidingswijze. Verdeel over vier schaaltjes en zet in de vriezer. Laat in minimaal vier uur volledig bevriezen. Haal een half uur voor het opdienen uit de vriezer. Eiwit met canderell stijf opslaan en dan de amandelen erdoor spatelen. Vul een spuitzak met het mengsel en spuit rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de meringues in ongeveer 1 uur opdrogen in de oven op 80 graden. Neem vier bordjes, leg op ieder bordje een bolletje aardbeienijs en serveer met de meringues.