"het adres voor uw SanaSlank producten"

Bereiding andere produkten

Hieronder treft u enkele bereidingstips om SanaSlank produkten nog lekkerder te maken!

Bestrooi de chocoladedrank met een beetje kaneelpoeder.
Maak van een cappuccino drank, een overheerlijke ice cappuccino! Gebruik hiervoor ijskoud water en voeg na bereiding crunched ijsblokjes toe. Of maak de cappuccino drank met versgezette koffie in plaats van heet water.

Gebruik in plaats van 250 ml, slechts 150 ml. Water. Voeg daarna crunched ijsblokjes toe. Voor een overheerlijke sorbet: plaats de drank een paar uur in de diepvries.

Voeg zoveel mogelijk toegestane groenten toe aan de soep, zoals champignons, courgette, prei en taugé. Snijd deze groenten in kleine blokjes en wok ze in een pan met een beetje olijfolie. Meng dit vervolgens in de warme soep en voeg lekkere kruiden eraan toe. De aspergesoep wordt nog lekkerder door kleine groene asperges. Kook deze even in heet water, tot ze beetgaar zijn. De asperges vervolgens door de warme soep heen roeren. Champignonsoep wordt nog lekkerder door schijfjes (kastanje)champignons of paddestoelen toe te voegen door de soep. De champignons eerst enkele minuten in kokend water leggen, om ze vervolgens door de warme champignonsoep heen te roeren.

Voor de omelet kunnen toegestane groenten, zoals tomaten, courgettes, champignons en paprika gebruikt worden. Eventueel kan er Zwitserse strooikaas over de omelet gestrooid worden. Een koude omelet smaakt ook heerlijk, snijd deze in stukjes en eet het met een rauwkostsalade! Een omelet met sperzieboontjes en champignonreepjes geeft een verassende smaak aan de omelet. De sperzieboontjes moeten even gekookt worden en de reepjes champignons moeten gebakken worden in olijfolie. De omelet vervolgens bereiden volgens de bereidingswijze en het mengsel van de champignons en boontjes eraan toevoegen. Extra lekker wordt de omelet om kerriepoeder, uienpoeder, zeezout en peper toe te voegen.

De pasta wordt meestal warm gegeten, maar kan ook koud gegeten worden met een olijfoliedressing en allerlei rauwe groenten, die fijn gesneden zijn en lekker gekruid. De tomatensaus kan worden aangevuld met groenten, zoals paprika’s, champignons en allerlei kruiden. Van een zakje pasta penne naturel kan een rijkelijk gevulde bami gemaakt worden. Een pakje verse Chinese groenten (AH) bakken in een klein beetje olijfolie in de wok. Hete kerriepoeder en een heel klein beetje sojasaus hieraan toevoegen. Het zakje penne koken volgens de gebruiksaanwijzing, afgieten en mengen met de groenten. Afmaken met een snufje vers gemalen peper en zeezout en smullen maar! Bak groenten, zoals paprika, courgettes, tomaten en champignons licht aan in een pan. Strooi zout en peper en een mespuntje oregano en tijm hierover. Laat de groente ongeveer 20 minuten smoren en voeg 5 minuten voor het einde gepelde tomaten toe. Op deze manier heeft u een heerlijke ratatouille, die eventueel met pasta penne naturel geserveerd kan worden. Voor fase 2 kan spaghetti bolognese gegeten worden met een stukje tartaar erbij!

Voeg gekookte of gestoomde groenten, zoals spinazie, broccoli en bloemkool toe aan de puree om een groentepuree te krijgen. Voor tijdens de wintermaanden is een stamppot heerlijk. Bereid de aardappelpuree volgens de algemene bereidingswijze. Kook of stoom andijvie, prei of boerenkool en roer dit door de puree. Een theelepeltje mosterd, zeezout en peper toevoegen en klaar is de stamppot. Voor extra variatie: voeg een paar blokjes venkel aan de andijvie stamppot toe. Gebruik rucola, veldsla, andijvie of raapsteeltjes voor een stamppot met rauwe groenten.

De desserts kunnen prima gemengd worden met elkaar, zodat u een duo dessert krijgt. U maakt telkens 2 halve zakjes klaar, door bijvoorbeeld te combineren met: chocolade en vanille, banaan en aardbei, banaan en vanille of chocolade en caramel.